Paard als coach

Paard als coachpaard coach

Als jij wilt, helpt mijn prachtige pony Gwenly je graag. Ik geef haar geen opdrachten. Zij is gewoon zichzelf. Zij reageert als een spiegel feilloos en zonder dubbele agenda op het gedrag en de energie van de mensen om haar heen. Ook op jouw gedrag en stemming. Haar reactie maakt snel duidelijk welk effect je gedrag op haar heeft.
Aan de hand daarvan kun jij je afvragen wat je doet en waarom? Wat is het effect van je gedrag op Gwenly? Belangrijk om te weten want je gedrag heeft op de mensen om je heen waarschijnlijk hetzelfde effect. Het kan je helpen antwoord te vinden op vragen als: ‘Wat kan ik anders doen zodat anderen me beter begrijpen?’ En ‘Hoe word ik een betere leider -ook over mijn eigen leven?’

Mijn paard als jouw coach

Arianne: “Op kantoor kom ik nauwelijks aan mijn eigen werk toe. Gerda zei dat Gwenly me kon laten zien waardoor dat komt dus gingen we naar haar toe. Ik vond het spannend zo dicht bij een paard en ik wilde dat Gwenly en beetje op afstand bleef. Zij vond het echter wel gezellig en ze kwam telkens naar me toe. Dus deed ik zelf  elke keer een stapje opzij.
Gwenly liet het me duidelijk zien: ik geef mijn grenzen niet goed aan. Als iemand er overheen gaat, durf ik daar zelden iets van te zeggen.”

Wilt je kennismaken met Gwenly en van haar leren?puzzelstukjes contact web mini
Neem dan gerust contact met Gerda op om een afspraak te maken: 0342 400522.

Psychologen die coachen  in Barneveld

Terug